free tracking
FjernsupportUploadDownload

Tid til opgradering? Gi' dine dokumentprocesser, printinfrastruktur og driftaftale et eftersyn. Der kunne være penge at spare!

Om os

XP Aarhus er en veltrænet, dedikeret salgs-, service- og support-organisation, der er specialiseret i dokument workflow, printinfrastruktur og grafiske løsninger. Vi er akkrediteret Xerox Premier Partner og har kontorer i Aarhus, Aalborg og Viborg - samt søsterselskaber i Brøndby og Nuuk.

Vi hjælper dig med at ændre dine dokument arbejdsrutiner, så hverdagens håndtering af digital- og papirbåret information bliver lidt smartere og mere effektiv, end det du er vant til. Selv mindre effektiviseringer og tidsbesparelser i daglige, gentagne arbejdsgange løber samlet op i væsentlige ressource- og omkostnings-besparelser på årsbasis.

Vores dedikerede team af grafiske specialister er sammensat af branchens mest erfarne konsulenter med forskellige spidskompetencer, specialviden og indsigt. Vi tilbyder vores kunder et tæt og udbytterigt samarbejde, hvor vi både yder løbende rådgivning om de produktionstekniske processer samt sparring på det forretningsmæssige niveau.Michael Anders ThistedAdm. direktør, CEO

mat@xpa.dk
+45 2268 9191

Klaus TopholtSalgsdirektør, CSO

top@xpa.dk
+45 2364 6888

Claus Berthold

 

Product Specialist

cb@xpa.dk
+45 2260 5904

Jan Jeppesen

 

Account Manager

jjp@xpa.dk
+45 2260 5907